Tumba Soutern Streeters

När jag bodde i Nyköping var man lite på den här trevliga klubben men då låg den inte på sin nuvarande plats, jag minns "lite" vagt Kalle sen förr men tror han minns mig bättre av någon anledning...

Vi från Sala åkte också lite då och då och partajade här, men det är på senare år som medlem i Grissle jag varit här frekvent på deras tillställningar. Jag upptäckte deras lådbilsbygge och är nu såld på att få fota entusiasterna som tävlar och måste säga att det är skitkul och få vara med på detta. Att festerna i övrigt också är kanon med ofta 2 band attraherar att åka hit.

De har lite fler fester här och deras snöröj är också värt att besöka, deras lokal är stor med garage och en stor bar i entreen innan man kommer in till biljardbord och trevligt dansgolv som är lite trångt men hittils har de flesta lämnat plats för att fota banden. Stämningen är alltid på topp här, det finns en mer intim bar längst in och mycket plats att sitta och mingla vid långbord.

Den här klubben som är enbart med manliga medlemmar har en fantastisk uppslutning av deras kvinnfolk som flickvänner, fruar, syskon och annat löst folk som backar upp med extrahänder överallt de behövs och alltid en kram och lite snack över om man vill.

Värt att kommentera hos den här hyggliga klubben är att deras leklust på hallowen är välkänd och personligen är jag osäker på om jag vågar besöka den nån gång då de är riktigt ryktbara på sin skrämseltaktik i utsmyckningar...