Sponsring

Du kan om du vill ...hjälpa till att sponsra den här hemsidan, kamerautrustning & fotohotell.

Min dröm är att bevara våra minnen till framtiden, detta är något jag tänkt på i många år och nu vill jag förverkliga detta genom den här hemsidan, om du tycker om det jag gör, skriver och fotar och vill delta med lite sponsring blir jag jätteglad.

Alla mina kort med loggan på kommer att vara gratis som det alltid varit men jag kommer att ta betalt av privatpersoner som vill ha tryckta bilder från arkivet som kommer att byggas upp så småningom, och då utan logga på ;)

Jag har åkt bil sen jag var typ 14-15 och de här 35 åren har mycket förändrats och jag ser att det kommer att bli svårt för de som vill åka runt i en jänkare om ytterligre 35 år. Kommer det överhuvudtaget finnas bensin då, bygger de om till elbil, solcellsdrivna eller ??

Ljudet av en V8, lukten av oss kanske inte finns kvar men foton, musiken och våra minnen kanske kan bevaras så gott det går.

Därför kommer de som bidrar med en slant...( även gratis inträden vilket händer mig ibland kommer att räknas in här )... få sitt namn på en sponsringsida som tack, det blir en ny varje år.

Swedbank 8114-1 63 428 726-2

Swich 0720-137399