Moonshine Cruisers

Den här klubben behöver nog ingen större presentation och känns för mig som ett måste att besöka någongång i livet som raggare, den största och mest omtalade klubben i Stockholm och här finns det många sköna historier om både medlemmar som klubbhus.

Jag besökte ett ställe obekant för en 16 åring i baksätet.....Troligtvis ...Moonshine innan de ens hade namnet, första gången i början på 81-82-talet och har aldrig sett så många slagsmål på ett och samma ställe, de slogs och sen söp de lite innan de slogs igen för att slåss på nytt. Allt var ett virrvarr av folk och det hände grejer överallt, jag blev indragen på ena sidan bilen av en kille för lite hanky panky men blev utdragen av mina kompisar på andra sidan och alla skrattade åt den snopna minen på killen men vem det var får stanna mellan honom och mig...

Stripporna har funnits så länge jag kommer ihåg, musiken har alltid varit varierande och festerna har alltid varit omtalade då både kändisar som berömda hojklubbar dyker upp lite nu och då.

Jag blev bjuden en halv miljon kronor där, för min ford, av en snygg kille som ville ha en plåtcab runt 97-98...enda kravet han hade var en natt med mig...

Mycket minnen och har alltid haft mycket skoj på MS men nu för tiden är stämningen snällare, inte ofta det blir slagsmål längre vilket de flesta av oss är glada för.

Banden på MS är alltid riktigt bra och skapligt röj på dansgolvet, här samlas alla klubbar och är ett samlingställe för precis alla sorters bilåkande entusiaster i alla åldrar.