Mitt liv på FB

den 23 mars 2014

Jag gillar Facebook, det är ett skitbra och enkelt sätt att hålla kontakt med nära och kära, både släkt och vänner kan man hålla kontakt med på en billigt sätt.     

Att man dessutom känner historiens vingslag bakåt genom det gammel-daxa sättet att faktiskt skriva ner saker som händer en och skicka det till sina närmaste. Att man för gjorde det per brev som tog ibland både veckor eller månader beroende på vart det skulle till våra dagars skicka-knapp och genast finns det på vår status till allmän beskådan. 

Det man kanske glömmer bort är att det finns något vi bör använda oss av...  integritet . Allt som oftast känner sig en del på FB sig utsatta, kränkta och direkt påhoppade. Kanske för att det går för snabbt mellan tanke och handling, det går för fort att trycka på knappen till någons status, kanske också för att man inte SER den andra eller hör den andra. Det är svårt att bedöma om någon är kritisk eller inte...när man inte använder det viktigaste vi har för vår överlevnad... att undanröja hot... ögon, hörsel och luktsinne. Vi ser inte genom elektroniken. 

Ibland känner vi inte heller den andra som vi har som "vän" på FB.  Jag håller kontakt med en massa människor från när till fjärran genom FB. Jag har fått nya vänner genom FB samt hela 1 person som missbrukat mig genom årens lopp... ganska bra statistik enligt mig.   

Men det som uppkommit på senare tid är att jag åter har tagit upp en gammal hobby.... att fota, får jätteroliga kommentarer och inte alla är positiva till att delta i mina album, de kort som inte är ok tas naturligtvis bort. 

Men korten jag delar ut är faktisk DET en del har glömt bort.... en spegling av MITT LIV.  Jag fotar sådant jag gör i mitt liv. Jag fotar mina fester, min vardag, mina helger genom MINA ÖGON, även om du min vän är med mig :) 

Tack till alla vänner som när de tycker att jag går för långt, öppnar chatten för att säga ifrån, som ger mig råd på sidan av alla andras åsikter, som alltid ställer upp och hellre friar mig än fäller mig,  

TACK till er som inte pratar bakom min rygg utan använder sitt egna omdöme, tillit, ärlighet, omsorg, lojalitet och vänskap.

Till dom andra... Hej då!!!

// Puts & krom