Lilla Anna och elljusspåret

den 23 september 2013 kl 21:32

Eftersom jag är ganska rund i min kroppsform så funderade jag på att jag måste få min stackars kroppshydda att kanske inte direkt bli mindre men kanske lite bättre flås och lite mindre...av det där fladdriga huden, det ligger ju i tiden också...man ska vara så jävla sund och äta rätt.

Nåja det var ju detta att jag vill aktivera mig lite, på med fina joggingleggings för det ska man ha, dom ska sitta så tajt de kan också förklarade den hurtiga expediten för då får musklerna lite hjälp när de aktiveras...det lät som något jag behöver ha på mig hela tiden, tänkte jag och investerade hundralappar i byxor och sen nya hundralappar på bra joggingskor... 

Sen är det en bra behå som behövs, som håller in brösten så man slipper en käftsmäll i spåret, ytterligare hundralappar försvinner glatt... sen får det vara bra med investeringar så på med en vanlig t-shirt sådär 2 nummer för stor och sen en keps så att ingen ska känna igen mig...vilket risken är ganska liten för med tanke på att de flesta jag känner är raggare och inte skulle komma på tanken att hamna på ett motionsspår i Sala.

Det börjar iaf bra i spåret, jag knallar på med min stegräknare i handen och musik i öronen, pulsen börjar komma igång och som vanligt blir jag röd i ansiktet..tror jag har högt blodtryck..eller lågt...vilket som, så fort jag rör mig så får mitt ansikte ton som en nykokt kräfta...jag börjar "jogga" ... så fort någon misstänks vara i närheten slutar jag springa, springa förresten...jag går fortare än vad jag springer. Skämmigt att springa när någon tittar på en, jag drar också av ena hörluren får att hinna med att höra om någon kommer bakifrån på spåret...vilket också är så jäkla bakvänt med tanke på att jag är hörselskadad och förmodligen skulle behöva ha en riktig apparat i iaf ena örat...men det funkar bra med vaa ?? också :)

Lite obehagligt när någon svischar förbi i spåret, jag hör dom inte när dom kommer, när dom som svischar förbi mig också är typ 70 bast och inte ens andas värre än en 20-åring som aldrig rökt ett bloss så är det ännu mer otäckt. Jag känner mig otroligt utanför, jag möter småflickor i 15-årsåldern som springer och pratar samtidigt...sen luktar det smultron, hallon eller jordgubbar efter dom, jag känner mig ännu mer utanför och funderar på vad luktar jag...inte nyponroser va... hehe... 

skrattar jag högt och min vana trogen småpratandes med mig själv. Snarare luktar jag kärringasvett, och hör Eddie Medusa´s låt Torgnys svettiga ansikte trots att hörlurarna spelar helt andra hurtiga tongångar.... 

Jag är nu på väg uppför en lång backe, när jag nästan är över krönet kommer det en kille...lång, smal och han har sån fart att han tornar sig över mig som inte riktigt fattat vilken sida på spåret jag ska hålla åt, jag kastar mig åt höger och killen åt vänster samtidigt som jag har fullt upp med Torgny som fortfarande svettas i min skalle. 

Jag måste ha verkat totalt helvrickad för den stackars sportfånen...en skrattande, röd i hela ansiktet och svettig flohabba i deras motionsspår...utan att ge ett ljud från sig störtade han iaf sig vidare i spåret medan jag misstänksamt "ifall det kom fler fånar" tog mig över krönet kommer jag på att om jag springer nerför backarna så kanske jag får lite fart att jag åtminstone själv kan kalla det att springa... sagt och gjort och det funkade, farten kommer upp skapligt, öronsnäckan glider ur örat av fartvinden och ser något i ögonvrån... en ekorrögd man i typ 70årsåldern GÅR förbi mig med stavar i högsta hugg...jag hör han säga glatt "-Heja, heja.....

Skam den som ger sig, jag ger mig ett tag med springandet utan går en bit och låter andningen komma ikapp, inte klokt hurdant detta motionselände tar mig...jag har på mig ett par brallor som ska hålla fettet på plats...vilket är totalt omöjlig ekvation i min viktklass, jag rör mig och likt ett par ardennerben ser man musklerna jobba där inne under fettdepåerna, en behå som håller mycket effektivt bysten på plats...men ALLT annat rör sig åt alla andra håll...samtidigt... detta är ju groteskt tänker jag och kommer på att jag har iaf jäkligt kul med mig själv i spåret som någon riktig självplågare måste ha anlagt en gång i tiden... 

Nu har jag provat på detta och konstaterar att jag överlevde Salas elljuspår men om spåret överlevde mig återstår att se ;)

// Puts & krom