Kocktorp

Den här klubbkåken har allt i sin historia, här har vi slagits, älskat, druckit sprit, hånglat och skrattat som aldrig någonstans annars.

Det minsta dansgolvet med de största musikerna och många söndertrampade tår har man gått hem med härifrån.

Övervåningen med biljardbord och förr i tiden det hemliga lilla rummet som alla visste om...senare år byggdes det om till en liten bar och prat-alkov och jättemysigt att sitta ner och snacka lite där.

Förr i tiden låg det som långt ute på en åker... en liten grusväg man inte kunde mötas på och total mörker, visste man inte vart man skulle fick man gissa sig fram men sen byggdes det om och de satte ut machaller som visade vägen.

För mig är Arne så starkt förknippad med mina minnen från kocktorparna,det fanns en annan kille som hette Bonny en fin kille med stort skägg och så snälla ögon...han finns idag inte med oss, Bonny bytte klubb till Sala efter en julmiddag på vår klubb när jag lite på lyset gick fram till Bonny och sa - Jag har inte kysst tomten än... han sa senare att han såg stjärnor och var alltid lite blyg för lilla mig...

Hans begravning i Bro var jättefin och karavanen som hedrade honom var så vacker i solen, precis som en karavan jänkare ska vara.

Lite sorg men massor av glädje och roligheter med de här raggarna som alltid bjudit på sig själva när vi möts.