Arlanda Street Cruisers

Jag besökte den här klubben när de hade klubbkåk ute vid Arlanda/ Märsta och det kändes verkligen som bonnvichan när man parkerade på ett gärde en bit från kåken, dansgolv och liten bar nere och jättesnygg övervåning med en mindre bar och massor av skön mingelplats med utsikt över dansgolvet nere. Kommer nog mest ihåg en del av de gamla medlemmarna som sprang som skållade för att hinna med alla gäster. Här dansade jag nog en del men stog nog mest och snackade med kompisar och minglade runt i allmänhet så där som vi alla gör.

När de förlorade klubbkåken blev det lite stiltje i besöken naturligtvis men de tillställningar de ordnade med försökte vi och jag alltid stötta med närvaro. Mestadels på den lilla krogen La Campana Tills nu när de hyr Blå Vingen i Knivsta.

De hyr ofta in nya och lite ouptäckta band som ger en spännande och bra variation till de etablerade banden som annars dominerar raggarnas dansgolv.

En lite rolig... episod med Ordförande Ronnie och mig var en resa till Åland för att cruisa. Jag körde av från övre däck på färjan och allt var frid och fröjd tills jag fick soppatorsk !!! Min kära väninna Tarja liftade iväg utan dunk för det hade jag ju aldrig behövt förut...Hon kommer tillbaka med samma kvinna hon fick lift med och fyllde på soppa med lånad dunk från macken. Vi far vidare in till Mariehamn för att kolla lite när bromsarna slutade ta !!! Jag fick stopp på den till slut och ringde genast min kompis Budda som också var på ön. Han kommer för att bistå. Efter mycket om och men med grabbar från när och fjärran som intresserade blickade ner i motorutrymmet kom allehanda meckartips som kulminerade med det absolut intelligentaste var att fylla på bromsvätska underifrån i nån skruv osv...tills Ronny dök upp... han skruvade upp en liten gänga till en liten behållare, fyllde på med bromsvätska och sa till mig att pumpa lite och Voilá !!! så hade jag bromsar igen. Resten av trippen till Åland flöt som det det skulle...nu för tiden har jag alltid en dunk soppa, en flaska bromsvätska och en vattendunk med mig...