Yankee Ranch Norrtälje

Det här gänget killar och tjejer har en stor lokal att festa och mingla i, schysst bar och trevliga medlemmar.

De har också ett mycket trevligt garage tillsammans som är värt att dyka in och kolla lite bilar om man får den förmånen.

Trevliga band brukar husera på scen vid det lilla intima dansgolvet, inte omöjligt att man dansat till och med tryckare här...

Annars är de kända för sin bilutställning nere i hamnen i Norrtälje och det är alltid roligt att delta både med bil men mest flanerande längs den lilla hamnen där även båtfolk deltar med liv och lust.

Banden är alltid stora i musikbranchen och mycket välkända oavsett om man är raggare eller inte, priser delas ut på eftermiddagen innan det blir en matpaus innan fest på klubben där banden står på en utomhusscen och obegränsad yta till dansgolv då asfalten får vara dansgolv, jag har dansat sönder både skor & boots här ...

Norrtäljeutställningen är ett måste att besöka, dock ska de bygga i hamnen så nästa år kanske det måste till lite ändringar för att få allt att fungera, den här klubben är mycket måna om sina gäster och alltid trivsamt att hänga med dom alla lite runt om på events vi möts på.