Los Raggos Ovanåkers Kommun

Jag hittar ingen officiell hemsida, finns det en sådan uppdaterar jag gärna med en länk om nån tar kontakt om detta.

Los Raggos finns på Facebook.

Den här charmiga klubben hittade jag av en ren tillfällighet ihop med min Lillebraor Anders och hans tjej Eva då vi tog en liten åktur i Forden och jag hade precis köpt Mr Canon och jag fotade på duktigt och tog jättebra kort på Eva...tills jag av en händelse upptäckte att jag glömt att sätta i minneskort... snabbt löst då vi var i Sandviken och hann in på fotoaffären och bjöd honom på ett skratt när han fick visa mig vart det skulle sitta någonstans ...

Vi cruisade vidare i solen och hade det finemang när jag fick syn på en juste skylt vid vägkanten, vi fick backa tillbaka en bit för att se vad det stod på den...en liten men snyggt textad och vi "jag" blev nyfiken och svängde av för att kolla och vid en liten parkeringsplats fanns det jättemånga jänkare parkerade och nedanför backen...vid en jättefin sjö eller damm låg det en bygdegård där dessa hade fest.

Vi ville kolla läget och de sa att det var ok att vi inte betalade in oss så vi gick ner och hittade på en och en annan kompis (Budda) Per ) bl.a som skrattande sa att han inte var förvånad över att jag dök upp för jag var då överallt man minst anade...mitt sällskap ville åka vidare då plötsligt blev det femkamp och naturligtvis hade de lite tålamod så jag fick fota ett tag... vi överla om vi skulle stanna till kvällens rock´n roll men det var inte läge då jobb väntade så vi tog adjö och tack för besöket.

Inte länge efter sökte jag efter info på Facebook och blev medlem på deras sida och började besöka deras events som har varit toppklass både med band men även ett trevligt gäng mestadels yngre medlemmar som är kanontrevliga att snacka lite med.

Ska jag rekommendera ett besök så åk på Alla hjärtans dag rocken i februari, då är det duktigt med folk från överallt som får dansa rejält då de ofta har upp till 4 band som spelar så det glöder.

Här ser jag fram emot att skapa fina minnen då klubben för mig är relativ ny att besöka då det bara blir 3e året i februari igen.