American Car Cruisers Grisslehamn

 

Jag börjar med en klubb som står mig varmt om hjärtat.

Den här klubben har funnits i 30 år och historierna runt allt som hänt här är omfattande samt omtalade.
Jag vet inte riktigt vilket år som jag gästade första gången men från första stund kände jag mig liksom hemma och trivdes både med omgivningarna och folket.

Jag besökte klubben sporadiskt och hade egentligen ingen kontakt med någon förrän jag gästade som ordförande i den nedlagda klubben American Car Cruisers Sala, ihop med legenderna och bröderna Tuckan och Lemmel´n Andersson varav den senare inte finns med oss längre.

Lång-Kalle har alltid haft ett gott öga till mig och försökt värva in mig att byta klubb och när jag varit klubblös några år valdes jag in 2013 på direkten och  fick genast ryggmärket då alla medlemmar godkände Kalles begäran direkt...

Midsommrarna i Grissle brukar vara minnesvärda och på den tiden kom vi inrullande i allt som var lagligt och del som inte var det...vi deltog alla i femkampar och delade på militärtältet klubben ordnat till besökare som kom långväga och en å en annan vilsen hojåkare och annat löst folk.

Resorna med den lilla färjan har alltid varit obligatoriskt nöje för alla som gästar klubben och det tankas både mat & taxfree innan resan är slut...jag har varit med och fått med mig folk i rullstol från båten så baren är duktigt bra på sina drinkar ;)

Tillbaka på klubben brukar det vara duktigt bra rockabillyband och Grissle har haft riktigt bra band som signerat den lilla bandhörnan.

Jag har haft styrelserollen som sekreterare, pressansvarig och webmaster men abdikerar på nästa årsmöte till förmån till mina nya projekt som denna sida och mina fotoäventyr.

Januari 2018 tog jag beslutet att bli friåkare igen, tackar för medlemskapet under dessa år och naturligtvis fortsätter jag att gästa i framtiden.