American Car Club Sala

Eftersom den här klubben är nedlagd 2014 ? Länkas det inte till den.

Den här lilla klubben är den första riktiga klubben jag gått med i, alltid varit nöjd som friåkare men den hade då en otroligt varm och fin sammanhållning och då var Tuckan ordförande och höll ordning på mig och alla andra.

Vi hade startskottet på vårens första riktiga crusing, sista april var stan knökfull och vi stod både på stan och dirigerade efter polisens anvisningar samt på klubben där vi hyrde in oss på övervåningen och arrangerade dans efter konstens alla regler för att vara så laglydiga vi någonsin kunde.

Festerna var 3 om året och här blev jag invald i styrelsen innan jag var medlem men det funkade det med. Vår lilla klubblokal luktade mögel och vi rökte nästan alla inomhus så när man kom hem fick man genast ta en dusch och byta kläder men vi var runt 20 pers varje fredag kväll som träffades och hade skoj.

Tuckan hade lagt ner sina foton i lokalen och en dag bläddrade jag lite och fick syn på min ford bland bilderna.... i ett annat album ännu en bild på min bil... vi började prata bilar och var, när och hur och kom fram till att han gillade min bil och fotade den utan att någonsin träffa på mig på alla ställen vi besökt samtidigt utan att någonsin ha möts så vi vet om det...skulle inte förvåna mig om vi även dansat med varandra massor innan vi lärde känna varandra på riktigt.

Ibland när vi åkte ut på skoj kunde vi vara en 3-4 bilar..nån gång var vi 6 bilar som åkte på fest och det var skitkul att åka karavan och på den tiden sa alla om oss från Salaklubben... -först på dansgolvet & sist av, vi har fortfarande kul ihop när vi möts på galej och gamla vänner håller ihop oavsett klubb eller inte.